martes, 10 de enero de 2012

22a Sessió, 10 de Gener de 2012

Avui ha estat la primera classe d’Alfabetització desprès de les vacances de Nadal, amb les piles recarregades, encara que hem tingut molta feina de totes les assignatures.

Així doncs, avui amb l’Àngels hem continuat treballant amb les imatges vectorials que vam realitzar les últimes sessions amb el programa Corel Draw. Però, avui, havíem de crear un Stopmotion.  Això consisteix en crear una sèrie d’imatges seguides amb petits moviments, per desprès crear un vídeo amb el Movie Maker i que sembli que, en aquest cas les fruites, es moguin per si soles. En definitiva, donar-li vida a les fruites .  La veritat es que ens ha costat molt treure endavant aquest projecte. Encara no tenim dominat el Corel Draw i, algun cop ens hem quedat bloquejades perquè no sabíem que fer.  Personalment, trobo que aquest programa és més ben fàcil que difícil, perquè veig a l’Àngels com el domina sense cap complicació, però sense la pràctica i la utilització d’aquest em veig molt negada. A més, he intentat tenir-ho a casa per practicar i fer cosetes, i no hi ha manera, se’m queda penjat l’ordinador i no puc fer res.  

Poc a poc i amb molta dedicació, hem aconseguit treure el treball endavant.  Hi ha hagut un moment que ho hem passat malament, ja que no aconseguíem fer res del que volíem, però ho hem superat!  Ha estat una bona feina de grup, compartint opinions i ajudant-nos entre nosaltres. A més, entre tots els membres del grup, hem compartit que aquest programa és molt visual i dinàmic per treballar-lo amb els infants i una manera diferent d’ ensenyar, amb el que no estan molt acostumats.

Estic molt contenta de la feina realitzada, m’he superat a mi mateixa ja que creia que no seria capaç de dominar una miqueta el Corel i, aquesta sessió m’ha ajudat aprendre nous coneixements i assimilar-los.


No hay comentarios:

Publicar un comentario