lunes, 26 de diciembre de 2011

21a Sessió, 22 de Desembre de 2011

Aquesta sessió s’ha dedicat ha fer les exposicions de tots els grups sobre el “Coneixement i anàlisi d’un cicle d’Educació Infantil en relació a les TAC”, que consistia a analitzar un centre escolar quant la seva ideologia sobre les TIC, com utilitzen les tecnologies a l’aula, de quin material disposen, si el professorat té formació específica, etc.

No vaig poder assistir a classe aquell dia ni fer l’exposició amb el meu grup de treball per motius personals, però he estat mirant tots els Powers Points i he pogut veure molts punts diferents que es treballen en cada escola.



Com no he pogut escoltar als meus companys parlar sobre molts aspectes de les escoles, he de dir que el més important no és tenir molts materials e implantar-lo de una manera continuada e integrada, sinó que s’ha de tenir en compte la formació e interès del professat, que siguin conscients de la importància de la incorporació de les TIC en el món educatiu, fomentant la participació dels infants. Cada centre és molt diferent, i es treballen les TIC de moltes maneres, però la motivació e interès ha d’estar present per poder portar a terme una educació de qualitat envers les TIC. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario