lunes, 26 de diciembre de 2011

20a Sessió, 20 de Desembre de 2011

Avui amb l’Àngels, hem continuat treballant les imatges vectorials que vam començar a treballar la setmana passada amb el Corel Draw. A més a més, hem parlat sobre l’animació i els diferents tipus d’animació, els formats de la imatge audiovisual, i dels fotomuntatges.  

En aquesta ocasió, la mestra ens ha encarregat fer un petit vídeo, en grup de 3 o 4 persones, on les dues fruites que vam fer es vagin movent fins que s’ajuntin, creant una espècie de conte, fotomuntatge, anomenat StopMotion.  Així doncs, crearem uns fotogrames de les fruites on es guardaran tots els petits moviments de les fruites i, una vegada tots els moviments estiguin guardats, alhora de veure’ls tots seguits, semblaran que estiguin en moviment.

En un primer moment, m’ha semblat que és una activitat molt complicada per mi, ja que era la segona vegada que utilitzava el Corel Draw i no el tinc dominat. A més, a classe només ens va donar temps a pensar la idea del petit “conte” i, per tant, no vam fer gaire cosa amb les fruites. En moltes ocasions no puc preguntar-li tots els dubtes que tinc en aquell moment, ja que la mestra ha d’atendre a tota la classe i no hi ha temps per a tothom. De totes maneres, penso que en una hora i mitja no dona temps d’assimilar tots els nous conceptes que se’ns expliquen d’un programa que no hem utilitzat mai. Necessitem una mica més de temps i, també de comprensió per part dels mestres.

No tot s’aprèn d’un dia per l’altre, sinó que hem de posar una mica d’interès, practicar i esforçar-nos per aconseguir els objectius que ens proposem; aprendre noves formes de treball per poder utilitzar-los a la nostra feina. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario