jueves, 13 de octubre de 2011

6a Sessió, 13 d'Octubre de 2011

Avui a classe hem treballat per grups les lectures que en Joan-Anton ens havia proposat. Els grups els hem format nosaltres mateixos, i la veritat que estic molt contenta ja que  dues de les persones escollides son noves i, pel poc que he vist, hem treballat molt bé i hem coincidit en molts aspectes.

Penso que el treball en grup té un paper fonamental dins de qualsevol àmbit, i és per aquest motiu que hem de tenir clar el significat del treball en grup i també el seu funcionament. Com a futures mestres hem de tenir present que, en pràcticament tots els llocs de treball, se’ns demanarà un treball en grup per realitzar la nostra feina correctament. El treball en grup comporta una participació i escolta activa de cada membre del grup, on cadascú pot aprendre nous coneixements a través dels seus companys/es. A més, és indispensable la comunicació fluïda, així com aprendre a acceptar crítiques i mostrar empatia.  Penso que pel bon funcionament de l’equip cal que hi hagi una preparació individual i després una pluja d’idees. 
Això és el que hem tingut, tots ens havíem llegit la lectura anomenada “ Internet en el Aula. Aplicació didàctica de Internet” , publicada a la revista Crítica nº959, i tots hem aportat idees diferents sobre el que ens havia aportat aquesta.  Quan hem anat a parla amb ell sobre la lectura, ens ha quedat molt més clar el que ell volia transmetre. Avui dia, les institucions donen molta més importància a tenir més infraestructures informàtiques que no pas en donar una formació adequada al professorat sobre l’ús d’aquestes, del maneig d’internet i de com aplicar aquests recursos a l’ensenyança amb els seus alumnes.  

El proper dia de classe amb en Joan – Anton aprofundirem en aquesta lectura i  exclourem unes conclusions que us faré saber.

Moltes gràcies i fins la propera entrada!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario