domingo, 2 de octubre de 2011

3a Sessió, 29 de Setembre de 2011



Molt bon dia!
El passat dijous vam fer classe amb en Joan-Anton, on vaig aprendre molts aspectes que desconeixia sobre el programa informàtic “Movie Maker”. Ja ho havia utilitzat alguna vegada, però d’una forma molt bàsica, utilitzant els mínims per fer un vídeo molt simple. Així, vaig poder indagar i explorar aquest programa, on es poden fer moltes coses, i el més important, vaig fer un bon aprenentatge i ús d’aquest, aconseguint fer videos una mica més elaborats.

Treballant a classe he compartit amb el meu company molts records i sensacions que teníem sobre els primers contactes que vam tenir sobre les tecnologies digitals. Va ser molt agradable recordar el primer ordinador que vam tenir i les experiències amb aquest, encara que no fossin des de ben petits.

Penso que es molt important saber utilitzar aquest programes informàtics; saber fer vídeos, organitzar una informació i presentar-la de forma agradable. Com a futures mestres penso que hem de tenir diferents eines i recursos per fer presentacions per als infants i també molt important, per reunions de claustre. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario