martes, 4 de octubre de 2011

4a Sessió, 04 d'Octubre de 2011

Bona nit lectors!!

Tothom  ha fet fotografies a paisatges, família, amics, etc. i les ha volgut retorcar, encara que sigui mínimament. Molta gent utilitza diferents programes i formes per retocar-les i, molt sovint l’únic que fan és empitjorar-les. Sense anar més lluny, a mi m’ha passat.  He hagut de tornar enrere i tornar a començar, fins i tot passar-me hores i hores davant del monitor aconseguir el que volia.

En la sessió amb l’Àngels hem tractat un tema tan important com és la imatge digital i els colors. Hem parlat de molts aspectes com les diferents imatges (vectorial i de bits), canviar de mida una imatge, etc. però el que més m’ha sorprès es el munt de possibilitats que tenim per guardar una imatge en diferents formats, depenent de l’ús que l’hi vulguem donar. Jo sempre he utilitzat el mateix formats per imatges, l’anomenat JPG, per imatges en moviment AVI, i per música MP3. Així doncs, en veure tot el que ens ha explicat l’Àngels, he trobat que en sé molt poc sobre les imatges digitals i el que millor convé per cada situació, ja siguin treballs de la universitat, de l’escola, o per àlbums fotogràfics familiars. 
Per altre banda, també hem vist les diferents propietats que té el color i la seva importància en les fotografies. Li podem donar diferents perspectives, sensacions o visions segons quina intensitat li donem al color. Per tant, podem aconseguir una manera en la que puguem treure més profit a la imatge digital.

Com a reflexió final, avui he après que sempre hi ha alguna cosa millor o superior. Mai t’has de quedar amb el que ja saps, sinó que has d’anar més enllà, investigar, explorar per trobar els aspectes més adients per un treball fotogràfic adequat. Sempre m’ha agradat la fotografia, observar paisatges, sentiments i situacions que transmeten moltes sensacions.

A classe avui hem vist moltes imatges increïbles, manipulades, de diferents autors. Hem quedo amb aquesta. Pau i tranquil·litat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario