viernes, 4 de noviembre de 2011

10a Sessió, 03 de Novembre de 2011


Bona Tarda a tothom! 
La sessió d’ahir la vam realitzar amb en Joan-Anton. Durant la classe, en Joan-Anton ens va explicar que pròximament havíem de realitzar dos treballs en petit grup, amb les seves exposicions orals corresponents.

El primer treball que farem tractarà sobre “Aprendre a pensar i comunicar”. Aquest és un tema que ens ha cridat molt l’atenció ja que tots els components del grup hem arribat a la conclusió que saber comunicar, tant pels mestres com pels infants és molt important, i per això, ens agradaria profunditzar sobre aquest tema concret. 

El segon treball, que el farem molt més endavant, tractarà sobre les TIC i del seu ús en una escola concreta que nosaltres mateixos escollirem per anar a fer una entrevista i poder veure les seves instal·lacions. També tenim moltes ganes d’anar a un centre i fer un munt de preguntes sobre les TIC: Com les treballen? Quina formació té el professorat? Etc. Trobo que es un treball molt curiós ja que podrem veure si realment els infants tenen contacte directe amb els ordinadors o pissarres digitals, o si encara en moltes escoles no tenen implantat aquest tipus d’ensenyament.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario