viernes, 16 de diciembre de 2011

19a Sessió, 15 de Desembre de 2011

La classe d’avui ha estat dedicada a acabar de perfilar el treball en grup sobre l’Anàlisi d’una Escola. En el nostre cas, l’escola és troba a Malgrat de Mar i s’anomena Vedruna.  Una vegada vam anar al centre i ens vam explicar com treballaven ells les TIC, vam redactar tot un treball amb les parts que demanava el guió penjat al moodle. Així doncs, li hem explicat al Joan-Anton com hem plantejat el treball i les nostres valoracions, i a partir d’aquí ens ha guiat per poder realitzar la nostra presentació.

D’aquesta manera, en la nostra exposició explicarem els punts més forts sobre els serveis informàtics que treballen a l’escola i, al mateix temps, farem una valoració grupal sobre el que pensem de com ho treballen.

Aquesta vegada, hem realitzat un Power Point molt més sintètic que en l’exposició que vam fer anteriorment, on hi havia molta lletra. Per tant, serà molt més visual per a que les nostres companyes i companys puguin tenir una idea principal del tema en qüestió i, nosaltres, poc a poc anar ampliant la informació.

Esperem que aquest cop, la nostra exposició sigui molt més interactiva i directe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario